Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

naistenvaatemallisto
a la LOUKO


 

A la LOUKO - Design from Finland – on Suomessa suunniteltu ja kaavoitettu sekä Virossa käsityönä valmistettu naistenvaatemerkki.
Vaatteet ommellaan siis taitavien ja osaavien naisten voimin. Laadukkaat, luonnonkuiduista valmistetut kankaat malliston suunnittelija,
Satu Ala-Louko, valitsee tuotteisiin arvostettujen eurooppalaisten kangasvalmistajien valikoimista.

Malliston tyyli muodostuu klassisin sävyin, ylellisiä luonnonmateriaaleja hyödyntäen ja yksinkertaisen tyylikkäin mallein, jotka kestävät niin aikaa kuin käyttöäkin. Tuotteissa mukavuus ja naisellisuus löytävät toisensa uudella raikkaalla tavalla, nykytrendejä ja tarkoin harkittuja yksityiskohtia unohtamatta. Laadukas vaate säilyttää kauneutensa ja palvelee sinua myös tulevina sesonkeina ja on siten hintansa arvoinen sijoitus. Laadukkaat a la LOUKO naisten vaatteet löydät nyt jälleenmyyjiltämme Suomessa.

ELLA – toppi sopii kauniin pääntiensä vuoksi pidettäväksi niin yksistään kuin myös jakun tai neuletakin alla. Pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon ja tekevät siitä siten riittävän pukevan esimerkiksi tyylikkään SEELA hameen parina. Topin materiaali 100% viskoosia.ELLA – toppi sopii kauniin pääntiensä vuoksi pidettäväksi niin yksistään kuin myös jakun tai neuletakin alla. Pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon ja tekevät siitä siten riittävän pukevan esimerkiksi tyylikkään SEELA hameen parina. Topin materiaali 100% viskoosia.

UUTUUS!
Huivi viimeistelee asukokonaisuuden.UUTUUS! Huivi viimeistelee asukokonaisuuden.

SENJA - hame on yksinkertaisen tyylikäs kaikessa selkeydessään. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani.SENJA - hame on yksinkertaisen tyylikäs kaikessa selkeydessään. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani.

Klassisen yksinkertainen HETA – jakku on helppo yhdistää niin housun, mekon kuin hameenkin pariksi. Alla mekko TOINI, jota on saatavana tumman sinisenä.Klassisen yksinkertainen HETA – jakku on helppo yhdistää niin housun, mekon kuin hameenkin pariksi. Alla mekko TOINI, jota on saatavana tumman sinisenä.

Pieni yksityiskohta tuotteissamme on vaalean roosa etikettimme a la LOUKO.Pieni yksityiskohta tuotteissamme on vaalean roosa etikettimme a la LOUKO.

UUTUUS! 
TOINI – leninki on tyylikäs valinta kesän juhliin. Puolihiha antaa mahdollisuuden leikitellä näyttävienkin rannekorujen kanssa ja samalla se myös helpottaa asuvalintaa. Myynnissä tumman sinisenä.UUTUUS! TOINI – leninki on tyylikäs valinta kesän juhliin. Puolihiha antaa mahdollisuuden leikitellä näyttävienkin rannekorujen kanssa ja samalla se myös helpottaa asuvalintaa. Myynnissä tumman sinisenä.

UUTUUS!
Mikäli kaipaat tyylikkään asun työhön tai kesän juhliin, on vastaus tässä. TILDA -mekon kaunis leikkaus ja klassinen väri jättävät tilaa asusteille. Lisäksi mekon sivusaumoissa olevat taskut antavat tuotteelle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä. Kokonaan vuoritettu tuote on juuri niin pitkäikäinen kuin sinä sen toivot olevan.UUTUUS! Mikäli kaipaat tyylikkään asun työhön tai kesän juhliin, on vastaus tässä. TILDA -mekon kaunis leikkaus ja klassinen väri jättävät tilaa asusteille. Lisäksi mekon sivusaumoissa olevat taskut antavat tuotteelle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä. Kokonaan vuoritettu tuote on juuri niin pitkäikäinen kuin sinä sen toivot olevan.

Mallistomme klassikkolaatuihin lukeutuva ylellinen, kauniisti laskeutuva viskoosikangas antaa tuotteelle ryhdikkyyttä, mutta on miellyttävän ilmava ja rento päällä. Pusero malli ESTER.Mallistomme klassikkolaatuihin lukeutuva ylellinen, kauniisti laskeutuva viskoosikangas antaa tuotteelle ryhdikkyyttä, mutta on miellyttävän ilmava ja rento päällä. Pusero malli ESTER.

ELLA - toppi on mallistossa myös tässä näyttävässä viskoositrikoossa, hiekan ja tumman sinisen sävyissä.  Materiaali 96% viskoosia, 4% elastaania.ELLA - toppi on mallistossa myös tässä näyttävässä viskoositrikoossa, hiekan ja tumman sinisen sävyissä. Materiaali 96% viskoosia, 4% elastaania.

EMMA – huivikauluspuseron ideana on monikäyttöisyys. Kauluksen huivi on irrallinen, voidaksesi käyttää puseroa joko sen kanssa tai ilman, näin esimerkiksi päivän työasu muuntuu iltaan vain lisäämällä huivin tai vaihtoehtoisesti ottamalla sen pois ja laittamaan sen sijaan kaulaan näyttävän korun, tyylisi mukaan. 
Puseron hieman väljä mitoitus on suunniteltu tuomaan naisvartalon kaunis muoto ja liike osaksi tuotteen ilmettä. Kauniisti laskeutuva materiaali ja vaatteen sopiva väljyys luovat naisellisen kokonaisuuden.EMMA – huivikauluspuseron ideana on monikäyttöisyys. Kauluksen huivi on irrallinen, voidaksesi käyttää puseroa joko sen kanssa tai ilman, näin esimerkiksi päivän työasu muuntuu iltaan vain lisäämällä huivin tai vaihtoehtoisesti ottamalla sen pois ja laittamaan sen sijaan kaulaan näyttävän korun, tyylisi mukaan. Puseron hieman väljä mitoitus on suunniteltu tuomaan naisvartalon kaunis muoto ja liike osaksi tuotteen ilmettä. Kauniisti laskeutuva materiaali ja vaatteen sopiva väljyys luovat naisellisen kokonaisuuden.

UUTUUS! Tyylikäs pastellinen kukkakuosi tuo ilmettä hillittyihin kesäasuihin. UUTUUS! Tyylikäs pastellinen kukkakuosi tuo ilmettä hillittyihin kesäasuihin.

UUTUUS! 
HETA – jakun ideana on rento tyylikkyys. Tämä klassisen tyylikäs pikkujakku on luottovaate, joka on helppo pukea niin hameen, mekon kuin housun pariksi. Tuotteen yksinkertainen nepparikiinnitys takaa huolitellun ilmeen ja mahdollistaa näin näyttävienkin korujen ja huivien käytön. Viskoosi-asetaatti vuori puolestaan on miellyttävän keveä ja hengittävä jättäen tuotteelle neuletakkimaisen mukavuuden. 3/4 hiha tuo malliin keveyttä ja käyttömukavuutta.UUTUUS! HETA – jakun ideana on rento tyylikkyys. Tämä klassisen tyylikäs pikkujakku on luottovaate, joka on helppo pukea niin hameen, mekon kuin housun pariksi. Tuotteen yksinkertainen nepparikiinnitys takaa huolitellun ilmeen ja mahdollistaa näin näyttävienkin korujen ja huivien käytön. Viskoosi-asetaatti vuori puolestaan on miellyttävän keveä ja hengittävä jättäen tuotteelle neuletakkimaisen mukavuuden. 3/4 hiha tuo malliin keveyttä ja käyttömukavuutta.

KIIRA –housun kapea istuvuus ja vartalon kurvit huomioiva kaavoitus sekä lahkeen suun näyttävä käänne antavat tuotteelle sen olemuksen ja ilmeen. Yhdistä housu kauniin puseron pariksi ja kruunaa asu joko matalapohjaisilla tai upeilla korkeakorkoisilla kengillä. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani. Väreinä tumman sininen ja hiekka.KIIRA –housun kapea istuvuus ja vartalon kurvit huomioiva kaavoitus sekä lahkeen suun näyttävä käänne antavat tuotteelle sen olemuksen ja ilmeen. Yhdistä housu kauniin puseron pariksi ja kruunaa asu joko matalapohjaisilla tai upeilla korkeakorkoisilla kengillä. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani. Väreinä tumman sininen ja hiekka.

UUTUUS! 
Näyttävä ja monikäyttöinen Hella jakku arkeen ja juhlaan.UUTUUS! Näyttävä ja monikäyttöinen Hella jakku arkeen ja juhlaan.

UUTUUS! 
Pellava-viskoosihuivilla saat asuun rentoa ilmettä. Hiekan sävyn lisäksi saatavilla sininen ja punainen.UUTUUS! Pellava-viskoosihuivilla saat asuun rentoa ilmettä. Hiekan sävyn lisäksi saatavilla sininen ja punainen.

ESTER –  puserossa on ripaus rentoa aistikkuutta. Selkeä linjainen pusero pienin naisellisin yksityiskohdin tarjoaa helppoutta arjen kiireisiin. Puseron voi yhdistää rennosti farkkujen ja matalakantaisten kenkien  pariksi tai tyylikkäämpää kokonaisuutta kaipaavalle voit valita sen seuraksi kapean hameen ja upeat korkeakorkoiset saappaat ja näyttävän huivin tai korun, vain mielikuvituksesi ja tyylisi rajana. Puseron materiaali 100%viskoosia.ESTER – puserossa on ripaus rentoa aistikkuutta. Selkeä linjainen pusero pienin naisellisin yksityiskohdin tarjoaa helppoutta arjen kiireisiin. Puseron voi yhdistää rennosti farkkujen ja matalakantaisten kenkien pariksi tai tyylikkäämpää kokonaisuutta kaipaavalle voit valita sen seuraksi kapean hameen ja upeat korkeakorkoiset saappaat ja näyttävän huivin tai korun, vain mielikuvituksesi ja tyylisi rajana. Puseron materiaali 100%viskoosia.

 

This is the Place where Finnish Design,

beautiful materials, nice fitting and

your flawless taste meet.

Rento, pellavainen kesäasu arkeen ja juhlaan. Myynnissä myös pellavan sävyssä.Rento, pellavainen kesäasu arkeen ja juhlaan. Myynnissä myös pellavan sävyssä.

Pienet ykstyiskohdat viimeistelevät vaatteen. Mallit Enni & Senni.Pienet ykstyiskohdat viimeistelevät vaatteen. Mallit Enni & Senni.

UUTUUS! 
Rennon SENNI -hameen jujuna on nyörivyötärö. Lisäksi polvipituisen hameen sivusaumoissa on pienet halkiot ja takana paikkataskut. Materiaali 100% pellavaa.UUTUUS! Rennon SENNI -hameen jujuna on nyörivyötärö. Lisäksi polvipituisen hameen sivusaumoissa on pienet halkiot ja takana paikkataskut. Materiaali 100% pellavaa.

UUTUUS! 
Pellavaisen ELENA – puseron tarkoin suunnitellut yksityiskohdat antavat sille tyylikkään, mutta rennon ilmeen. Lyhyt hiha, vetoketjukiinnitys niskassa, helman taskut sekä hieman väljä leikkaus tekevät tuotteesta ilmavan ja keveän.UUTUUS! Pellavaisen ELENA – puseron tarkoin suunnitellut yksityiskohdat antavat sille tyylikkään, mutta rennon ilmeen. Lyhyt hiha, vetoketjukiinnitys niskassa, helman taskut sekä hieman väljä leikkaus tekevät tuotteesta ilmavan ja keveän.

Enni toppi & Senni hame. 
Materiaali 100% pellavaa.Enni toppi & Senni hame. Materiaali 100% pellavaa.

UUTUUS! 
Monikäyttöinen TUULI paitamekko sopii yhdistettäväksi rennosti tennarin tai ballerinan kanssa, juhlavampaan menoon pariksi sopivat vaikka kiilakantaiset sandaalit. Myynnissä myös pellavan sävyssä.UUTUUS! Monikäyttöinen TUULI paitamekko sopii yhdistettäväksi rennosti tennarin tai ballerinan kanssa, juhlavampaan menoon pariksi sopivat vaikka kiilakantaiset sandaalit. Myynnissä myös pellavan sävyssä.

Kevät 2018 malliston uutuudet henkivät rentoa kesälookia yhdistäen pellavan rosoisuuden ylelliseen, kauniisti laskeutuvaan viskoosiin.Kevät 2018 malliston uutuudet henkivät rentoa kesälookia yhdistäen pellavan rosoisuuden ylelliseen, kauniisti laskeutuvaan viskoosiin.

Olisiko tämä kesän suosikkiasu?Olisiko tämä kesän suosikkiasu?

UUTUUS! 
Viskoositrikoinen TAIKA – mekko on helteisen kesän pelastaja. Käyttömukavuutta mekkoon on  tuotu vyötäröllä olevalla nauhakujalla, jonka avulla mekon pituutta voi säätää ja samalla se jättää mukavasti väljyyttä.UUTUUS! Viskoositrikoinen TAIKA – mekko on helteisen kesän pelastaja. Käyttömukavuutta mekkoon on tuotu vyötäröllä olevalla nauhakujalla, jonka avulla mekon pituutta voi säätää ja samalla se jättää mukavasti väljyyttä.

UUTUUS! 
Pellavainen ENNI – toppi sopii yhdistettäväksi niin housun kuin hameen kanssa. Topissa on takana niskan muotoa korostava kaunis yksityiskohta sekä nappikiinnitys.UUTUUS! Pellavainen ENNI – toppi sopii yhdistettäväksi niin housun kuin hameen kanssa. Topissa on takana niskan muotoa korostava kaunis yksityiskohta sekä nappikiinnitys.

Senni hameessa on mukava joustovyötärö nyörillä ja käytännölliset sivutaskut.Senni hameessa on mukava joustovyötärö nyörillä ja käytännölliset sivutaskut.

UUTUUS! 
KLAARA 2 – housu taipuu niin matkavaatteeksi kuin rennompaan työpäiväänkin. Nyöri- ja kuminauhavyötärö sekä hieman väljä mitoitus ovat sporttivaatteista tuttuja elementtejä, jotka ovat päätyneet nyt myös siistimpään sisäpukeu-
tumiseen ja hyvä niin, sillä miten 
ihanat ovatkaan housut, jotka eivät kiristä ja purista istuessasi pitkiä työpäiviä tai lentoja. Tämä jos joku on kesän lempivaate numero 1.UUTUUS! KLAARA 2 – housu taipuu niin matkavaatteeksi kuin rennompaan työpäiväänkin. Nyöri- ja kuminauhavyötärö sekä hieman väljä mitoitus ovat sporttivaatteista tuttuja elementtejä, jotka ovat päätyneet nyt myös siistimpään sisäpukeu- tumiseen ja hyvä niin, sillä miten ihanat ovatkaan housut, jotka eivät kiristä ja purista istuessasi pitkiä työpäiviä tai lentoja. Tämä jos joku on kesän lempivaate numero 1.

Enni toppi & Senni hame. 
Materiaali 100% pellavaa.Enni toppi & Senni hame. Materiaali 100% pellavaa.

UUTUUS! 
TERHI – mekossa yhdistyvät helppous ja rentous. Sen yhdistäminen rennosti tennareiden kanssa saa asuun sporttisen ilmeen, kun taas kauniit kiilakantaiset sandaalit tekevät asusta niin työhön kuin juhlavampaankin tilaisuuteen sopivan.UUTUUS! TERHI – mekossa yhdistyvät helppous ja rentous. Sen yhdistäminen rennosti tennareiden kanssa saa asuun sporttisen ilmeen, kun taas kauniit kiilakantaiset sandaalit tekevät asusta niin työhön kuin juhlavampaankin tilaisuuteen sopivan.

Kauniin meleerattu pellavalaatumme 
kattaa useita tuotteita.

ENNI - toppi
SENNI - hame
ELENA - pusero
KLAARA2 - housu
TUULI - paitamekko

Koostumus 100% pellavaa.Kauniin meleerattu pellavalaatumme kattaa useita tuotteita. ENNI - toppi SENNI - hame ELENA - pusero KLAARA2 - housu TUULI - paitamekko Koostumus 100% pellavaa.