Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Vastauksemme
USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN


 

Olemme keränneet alle vastauksia yleisimpiin kysymyksiinne, joita olemme teiltä matkan varrella kuulleet
koskien a la LOUKO mallistoa ja asiakaslupaustamme. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi
, otathan meihin yhteyttä.

MIKÄ a la LOUKO?

Suomalainen naistenvaatemerkki, joka on suunniteltu laatutietoiselle aikuiselle naiselle.
Ensimmäinen mallisto saapui kauppoihin 8/2017. Tunnet sen luonnonmateriaaleista, tyylistä, istuvuudesta ja oikeasta hinnasta. Mallisto koostuu kahdesta osasta, niin kutsutuista klassikkotuotteista sekä ajankohtaisista sesonkituotteista, jotka yhdessä muodostavat helposti yhdisteltäviä asukokonaisuuksia. Ajattomat ja jatkuvat tuotteet muodostavat brändin ytimen, joiden kaavarungot ja materiaalit palvelevat useampana sesonkina. Tätä täydentämään on suunniteltu sesonkimallisto, joka luo kiinnostavuutta sekä uudistaa malliston ilmettä.

Tilaa uutiskirjeemme ja saa ensimmäisten joukossa tietoa uusista mallistoista sekä ajankohtaisista asioista.

MONTAKO MALLISTOA VUODESSA?

Tulevaisuudessa uusi mallisto saapuu kauppoihin kaksi kertaa vuodessa, mutta malliston tuotteet kattavat kaikki neljä vuodenaikaa ja ovat lisäksi helposti yhdisteltävissä keskenään. Näemme, että tämän päivän kuluttajat matkustavat paljon ja kaipaavat senkin vuoksi eri vuodenaikoihin soveltuvia tuotteita ympäri vuoden.

SOPIVATKO VAATTEET VAIN MALLIVARTALOISELLE?

Niillekin, mutta ennen kaikkea aikuisille naisille kokoa 32-46. Suunnittelussamme peruslähtökohta on istuvuus, jonka eteen olemme tehneet lujasti töitä mallistoa rakentaessamme. Tuotteissa on käytössä C-vartalotyypin mitoitus, joka huomioi kauniin aikuisen naisvartalon. Mittataulukkomme löydät täältä.

KUKA NÄITÄ MYY?

Mallisto on myynnissä valikoiduilla jälleenmyyjillä, jotka löydät täältä.
Näiden lisäksi voit tutustua tuotteisiimme POP UP tapahtumista eri puolilla Suomea. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kuulolla.

OIKEASTI SUOMALAINEN? MISSÄ VALMISTETAAN?

Olen suomalainen suunnittelija ja asun Suomessa. Suunnittelemme malliston ensisijaisesti suomalaiselle naiselle. Tuotteemme myös kaavoitetaan Suomessa. Mallistomme valmistetaan Virossa, jossa käsityötaito ja sen arvostus ovat korkeaa tasoa. Vaatteemme ommellaan siis taitavien ja osaavien naisten voimin. Laadukkaat, luonnonkuiduista valmistetut kankaat  valitsemme vaatteisiimme eurooppalaisten kangasvalmistajien valikoimista.

MIHIN VOIN ANTAA PALAUTETTA?

Hienoa. Kaikki palaute on meille arvokasta. Jätä palautteesi tästä.

MITEN MITOITUKSET MENEVÄT?

Löydät mittataulukkomme täältä.
Huomioithan, että mitat ovat vartalonmittoja. Mittaa siis itsesi ja valitse sinulle sopiva koko.

MITÄ ON HYVÄ LAATU?

Tuotteen design on yksi peruspilareista, mutta laatu on paljon muutakin. Sitä on hyvä istuvuus, laadukkaat materiaalit, huolellinen ja viimeistelty työnjälki sekä hinta-laatusuhde. Laadukas vaate säilyttää kauneutensa ja on siten hintansa arvoinen sijoitus. Se on kestokulutustuote, jonka laadun ja tyylin pitää kestää aikaa. Se on kalliimpi kuin halpa massatuotanto, mutta se palvelee sinua myös tulevina sesonkeina.

ENTÄ EKOLOGISUUS?

Laadukas ja pitkäikäinen vaate on jo itsessään ekoteko. Suunnittelijana vastustan osta ja heitä pois - muotia. Minusta naiset ansaitsevat laatua ja tyyliä, joka kestää aikaa ja käyttöä. Uskomme, että mallistostamme kiinnostuvat kuluttajat ajattelevat samoin. Pyrimme ottamaan ekologisuuden huomioon läpi valmistusketjun ja markkinoinnin, esimerkiksi kuljetusta varten pussitamme tuotteet monen kappaleen erissä yksittäin pakattujen tuotteiden sijaan.

MISTÄ SAAN LISÄTIETOA?

Tilaa uutiskirjeemme tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa // INSTAGRAM - @alalouko // FACEBOOK A la LOUKO @alalouko. Käy myös jututtamassa jälleenmyyjiämme ja tutustumassa mallistoomme tai ole yhteydessä tästä.

MITÄ TARKOITTAA YHDISTELTÄVYYS?

Yhdisteltävyys on a la LOUKO malliston kulmakivi. Yhdistelemällä säästät rahaa ja tilaa vaatekaapissasi.
Tilaa uutiskirjeemme niin kerromme, miten me sen teemme.

MITEN NIIN TYYLIKÄS?

Tyyli on henkilökohtainen asia, jota laadukkaasti suunnitellun ja valmistetun vaatteen täytyy ehdottomasti tukea niin,
että sinä kantajana olet pääosassa. Tämä on ollut suunnittelumme lähtökohtana tarinan alusta lähtien. Toivottavasti olet samaa mieltä ostettuasi vaatteemme.

OVATKO NÄMÄ STTEN VAIN VAPAA-AIKAAN VAI TYÖHÖN?

Olemme suunnitelleet malliston, joka on rento, tyylikäs ja toki myös edustava. Tutustu mallistoon ja löydät vaatteita niin työhön, vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Avainsana on yhdisteltävyys, josta kerromme lisää sekä annamme vinkkejä pukeutumiseen uutiskirjeessämme. Tilaa uutiskirje tästä.

MISTÄ KANKAAT ON HANKITTU?

Laadukkaat, luonnonkuiduista valmistetut kankaat valitsemme tuotteisiimme eurooppalaisten kangasvalmistajien valikoimista.

HOW ABOUT INFORMATION IN ENGLISH?

Sure. Just send us an inquiry and we will return to you soonest.

SATU – KUUNTELETKO ASIAKKAITASI?

Aina. Olen suunnitellut vaatteita noin 100 kaupallisen malliston verran ja yksi suunnitteluni kulmakivi on asiakkaan kuunteleminen. Vaatteemme ovat olemassa asiakkaitamme varten.

MITÄ TARKOITTAA ISTUVUUS?

Istuvuus on a la LOUKO malliston yksi tärkeimpiä kulmakiviä. Sen salaisuus piilee jo unohdetussa, mutta aikuiselle vartalotyypille erinomaisessa C-vartalotyypin mitoituksessa. Mallistossa keskitymme istuvuuden, mallin ja muodon osalta malliston kohderyhmään - aikuiseen naiseen.

ENTÄ JOS EN OLE TYYTYVÄINEN?

Anna meille palautetta tästä. Mallistomme on olemassa asiakkaitamme varten ja siksi kuulemme mielellämme mikä mättää.

OLETTEKO SOMESSA?

Ilman muuta. Löydät meidät osoitteista // INSTAGRAM @alalouko // FACEBOOK A la LOUKO @alalouko.

NÄYTÄNKÖ NÄISSÄ HYVÄLTÄ VAI ALAIKÄISELTÄ TYTTÄRELTÄNI?

Malliston C-mitoitus, katso tarkemmin kysymys nro 3, on suunniteltu aikuisen naisen vartalolle. Näytät tuotteissa tyylikkäälle ja vaatteet istuvat kauniisti. Minit ja mikrot eivät ole mallistosuunnittelun ideologiamme.

ENTÄ TUOTEHUOLTO?

Vuorittomissa tuotteissamme sallitaan hellä käsinpesu tai konepesu. Vuoritetut tuotteemme suosittelemme ensisijaisesti tuulettamaan, mutta tarvittaessa ammattilaisten apu ja kemiallinen pesu ovat näille tuotteille suositeltavia. Kerromme lisää tuotteiden materiaaleista ja niiden huollosta myös uutisissamme.

OVATKO NÄMÄ KALLIITA?

Lähtökohtana mallistolle on ollut laadukkuuden ohella myös kohtuullinen hintataso. Laadukas vaate on kalliimpi kuin halpa massatuotanto, mutta se palvelee sinua myös tulevina sesonkeina. Se on kestokulutustuote, jonka laadun ja tyylin pitää kestää aikaa. Se myös säilyttää kauneutensa ja on siten hintansa arvoinen sijoitus.

ENTÄ MILLAINEN ON VÄRISKAALA?

Malliston väripaletti on klassisen tyylikäs ja ajaton sekä yhdisteltävissä keskenään sesongista riippumatta.
Löydät sesongin väripalettimme täältä.